Ga naar de inhoud
designer handtas - Design Services - Bella Design Studio - gouden handtas - grafische design - design online - Fashion- en Accessoires Ontwerp - Design Services - Bella Design Studion - assesoire-design

Ervaringen met Bella Design Studio: Creatieve Excellentie van Isabella De Felip

Welkom bij Bella Design Studio, waar creativiteit, passie en professionaliteit samenkomen onder de deskundige leiding van Isabella De Felip. Bekend om haar buitengewone talent en diepgaande ervaring in de designwereld, heeft Isabella een reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde designers in de industrie. Haar werk weerspiegelt een unieke combinatie

Global Stustainablity manager
at Karl Lagerfield

Isabella De Felip is niet alleen een uitzonderlijk getalenteerde ontwerper, maar ook een inspirerende kracht van creativiteit en positiviteit, wiens toewijding en teamgeest elk project naar een hoger niveau tillen.

Isabella is een uitstekende ontwerper en ik ben erg blij dat we hebben samengewerkt. Ze is niet alleen uitzonderlijk getalenteerd, maar brengt ook een oprechte passie en enthousiasme mee in haar werk, wat echt inspirerend is.

Tijdens onze samenwerking aan diverse projecten viel haar creatieve briljantie en aandacht voor detail op in elk aspect van haar ontwerpen. Wat Isabella onderscheidt, is niet alleen haar technische vaardigheid, maar ook haar onwankelbare positiviteit en geluk, zelfs onder strakke deadlines en uitdagende situaties.

Ze is een echte teamspeler, altijd bereid om samen te werken en ideeën aan te dragen. Isabella’s vermogen om positief te blijven in stressvolle situaties is bewonderenswaardig en maakt haar een genot om mee te werken. Ik heb gezien hoe Isabella sierlijk en kalm door uitdagende scenario’s navigeert, wat een kalmerend effect heeft op het hele team. Naast haar uitzonderlijke ontwerpvaardigheden toont Isabella consequent een diepe toewijding aan het succes van het team.

Haar samenwerkingsgeest en bereidheid om extra inspanningen te leveren, maken haar een onschatbare aanwinst voor elk project. Ik ben ervan overtuigd dat Isabella zal blijven uitblinken en belangrijke bijdragen zal leveren in de mode- en ontwerpwereld.

Als je op zoek bent naar een ontwerper die niet alleen ongelooflijk getalenteerd is, maar ook vreugde, passie en een positieve houding meebrengt, dan is Isabella de ideale kandidaat. Ik beveel haar van harte aan en ben ervan overtuigd dat zij in elke rol die zij op zich neemt, de verwachtingen zal overtreffen

Een Nieuwe Identiteit voor Van Haren Group door Bella Design Studio”

Als de Van Haren Group stonden we voor de uitdaging om onze bedrijfsidentiteit te vernieuwen en te versterken. We wilden een merk creëren dat zowel tijdloos als modern is, en dat onze waarden en visie weerspiegelt. Isabella De Felip en haar team bij Bella Design Studio hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen en ons voorbij onze verwachtingen geholpen.

Vanaf het begin voelde de samenwerking met Bella Design Studio natuurlijk en productief. Isabella nam de tijd om ons bedrijf, onze doelen en onze doelgroep grondig te begrijpen. Haar benadering was niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk en op maat gemaakt.

De nieuwe bedrijfsidentiteit die ze voor ons ontwierp, is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar spreekt ook echt tot de essentie van de Van Haren Group. De combinatie van moderne esthetiek met een weerspiegeling van onze lange geschiedenis en waarden heeft geresulteerd in een merkidentiteit waar we trots op zijn.

We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat en de manier waarop Bella Design Studio ons begeleid heeft in dit proces. Hun expertise, creativiteit en aandacht voor detail hebben een aanzienlijke impact gehad op hoe ons merk wordt waargenomen. We raden Bella Design Studio ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een vernieuwde, frisse en relevante bedrijfsidentiteit.

CEO
Van Haren Publishing

Bella Design Studio - corperate Design Services - Ivo van Haren

Sarah Boersen

Head of Design
bij Dick Moby

Bella Design Studio - fashion - Sarah Boersen

Isabella’s samenwerking als een detailgerichte en technisch vaardige tasontwerpster bij Calvin Klein Accessories was een verrijkende ervaring, waarbij haar creativiteit en functionele ontwerpen aanzienlijk bijdroegen aan het succes van het project.

Product Developer Women’s Accessories
bij Calvin Klein

Ioana Cătălina Ștefan

Maurits van der Plas

Directeur
VHLS

Maurits van der Plas - Bella Design Studio

Senior handbags & Accessories designer
bij Calvin Klein

Recentie - Bella Design Studio - Donato Vitona