Ga naar de inhoud
Dynamische motion graphics demonstratie door Isabella De Felip bij Bella Design Studio - Breng uw verhaal tot leven - grafisch ontwerp bureau

Over grafisch ontwerp bureau: Bella Design Studio:
De Artistieke Reis van Isabella De Felip

Welkom bij grafisch ontwerp bureau, Bella Design Studio in Vught.
Waar creativiteit en innovatie samenkomen in de kunst van sok ontwerp.

Freelance grafisch ontwerper Isabella De Felip levert op maat gemaakte design oplossingen - Bella Design Studio portfolio - grafisch ontwerp bureau

Welkom bij grafisch ontwerp bureau
Bella Design Studio

Welkom bij grafisch ontwerp bureau, Bella Design Studio. Waar het hart van onze creatieve visie klopt in de persoon van Isabella De Felip. Met een indrukwekkende carrière achter de rug bij toonaangevende modehuizen zoals Karl Lagerfeld en Calvin Klein, combineert Isabella haar diepgaande kennis van de mode met een rijke familiegeschiedenis in de designwereld.

Een Prestigieuze Opleiding in Mode

Isabella’s passie voor mode en design werd al vroeg duidelijk. Ze voltooide haar studie aan de prestigieuze NABA Nuova Accad

emia di Belle Arti in Milaan, waar ze een Master of Arts in Fashion Design behaalde. Deze opleiding heeft haar artistieke vaardigheden en begrip van modeontwerp verder verfijnd en aangescherpt. Maar zelfs voordat ze naar Milaan ging, liet ze haar talent al zien door haar studie aan het Liceo Primo Artistico in Turijn, waar ze de basis legde voor haar toekomstige succes.

NABA Nuova Accad - design opleiding - grafisch ontwerp bureau
handtassen designer - ecco zwart designer tas dames

Een Erfenis in Tassenontwerp

Isabella’s toewijding aan design is diep geworteld in haar familiegeschiedenis. Haar grootvader, Victor De Felip, startte in de jaren ’60 zijn eigen tassenbedrijf. Hij was een pionier in het handmatig schetsen van tassenontwerpen, waarbij hij een sterke basis legde voor het familiebedrijf.

Isabella’s vader, Davide De Felip, nam het stokje over en bracht een nieuwe dimensie in het bedrijf door zijn specialisatie in materialen en productiefasen. Davide’s vroege investeringen in productie en technische vaardigheden, waaronder het verplaatsen van productie naar China sinds de jaren ’80, hebben bijgedragen aan het moderne succes van het bedrijf.

Artistieke Vaardigheden Gecombineerd met Technische Kennis

Isabella staat bekend als een ware artiest op het gebied van modeontwerp, maar wat haar echt uniek maakt, is haar combinatie van artistieke flair met technische expertise. Deze dualiteit stelt haar in staat om continu innovatief en vooruitstrevend te zijn in haar ontwerpen en producties. Haar ervaring bij grote modehuizen en haar uitgebre

ide familie-erfenis hebben haar een diepgaand inzicht gegeven in zowel de artistieke als de productieaspecten van de mode-industrie.

handtassen designer - ecco zwart designer tas dames
designer handtas - Design Services - Bella Design Studio - gouden handtas - grafische design - design online - Fashion- en Accessoires Ontwerp - Design Services - Bella Design Studion - assesoire-design

Grafisch ontwerp bureau, Bella Design Studio: Een Synthese van Kunst en Innovatie

Bij grafisch ontwerp bureau, Bella Design Studio in Vught brengt. Isabella haar rijke achtergrond en diverse vaardigheden samen om unieke en aansprekende ontwerpen te creëren. Of het nu gaat om branding en corporate design, illustraties of mode- en accessoireontwerp, Isabella’s aanpak is altijd fris, vernieuwend en op maat gemaakt voor de behoeften van haar klanten.

Gemakkelijk Bereikbaar voor een Brede Regio

Gelegen op Kampdijklaan 29 in Vught, is Bella Design Studio niet alleen een hub voor creativiteit en innovatie, maar ook gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit Den Bosch, Waalwijk, Veghel, Best, Eindhoven en zelfs vanuit grote steden zoals Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Neem Contact Op met grafisch ontwerp bureau, Bella Design Studio.

Geïnteresseerd in de unieke designservices van Bella Design Studio? Bezoek ons op Kampdijklaan 29 in Vught of neem contact met ons op om te zien hoe we uw visie kunnen realiseren. Isabella De Felip en haar team staan klaar om u te helpen met uw designbehoeften.


Ontdek bij Bella Design Studio in Vught hoe Isabella De Felip’s artistieke erfenis en innovatieve benadering uw projecten kunnen transformeren. Van geïnspireerde ontwerpen tot gedetailleerde productie, Bella Design Studio is uw partner in het brengen van creativiteit en stijl tot leven.

visueel aantrekkelijke designs die uw boodschap effectief overbrengen.

Neem vooral contact op of plan been afspraak!