Ga naar de inhoud
handtassen designer - ecco zwart designer tas dames

Exclusieve Tassen en ecco Lederwaren
bij Bella Design Studio in Vught

Welkom bij Bella Design Studio, gelegen in het hart van Vught, waar traditie en innovatie samenkomen in onze prachtige collectie van tassen en duurzame lederwaren.

Een Erfenis van Vakmanschap en Stijl

Isabella De Felip brengt een rijke geschiedenis van vakmanschap en verfijnde esthetiek in haar ontwerpen.

Een Breed Scala aan Tassen en Accessoires

Of u nu op zoek bent naar een elegante handtas, een praktische schoudertas, of kleine lederwaren zoals portemonnees en sleutelhangers, bij Bella Design Studio vindt u het perfecte item.

Duurzaamheid Ontmoet Design

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet Bella Design Studio zich in voor milieuvriendelijke praktijken.

handtassen designer - ecco zwart designer tas dames

Een Erfenis van Vakmanschap en Stijl

Isabella De Felip brengt een rijke geschiedenis van vakmanschap en verfijnde esthetiek in haar ontwerpen. Als derde generatie tassenmaker, heeft ze een diepgaande kennis van lederwaren, wat duidelijk zichtbaar is in de kwaliteit en het detail van elk product. Haar ervaring met topontwerpers zoals Karl Lagerfeld en Calvin Klein heeft bijgedragen aan een unieke collectie die zowel tijdloos als innovatief is.

Een Breed Scala aan Tassen en Accessoires

Of u nu op zoek bent naar een elegante handtas, een praktische schoudertas, of kleine lederwaren zoals portemonnees en sleutelhangers, bij Bella Design Studio vindt u het perfecte item. Elke tas en accessoire is zorgvuldig handgemaakt, met aandacht voor elk detail.

handtassen designer - ecco zwart designer tas dames
©BellaDesignStudio
ecco leather - hand tassen - design tas - ontwerp tas

Duurzaamheid Ontmoet Design

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet Bella Design Studio zich in voor milieuvriendelijke praktijken. Onze collectie van duurzame lederwaren toont aan dat stijl en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan. We gebruiken ethisch verkregen materialen en duurzame productietechnieken om niet alleen prachtige, maar ook ecologisch verantwoorde producten te creëren.

Welkom bij Bella Design Studio, gelegen in het hart van Vught, waar traditie en innovatie samenkomen in onze prachtige collectie van tassen en duurzame lederwaren. Onder leiding van Isabella De Felip, een derde generatie tassenmaker en voormalig designer voor modegiganten Karl Lagerfeld en Calvin Klein, bieden wij een reeks op maat gemaakte, milieuvriendelijke lederen producten.

Bezoek Ons in Vught

Bella Design Studio is gemakkelijk te bereiken vanuit zowel de lokale omgeving van Vught en Den Bosch als de grotere steden zoals Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij nodigen u uit om onze studio aan de Kampdijklaan 29 te bezoeken, waar u onze volledige collectie kunt bekijken en de kwaliteit zelf kunt ervaren.

Waarom Kiezen voor Bella Design Studio?

  • Unieke Ontwerpen: Geïnspireerd door een rijke mode-erfenis en moderne trends.
  • Duurzame Kwaliteit: Toewijding aan milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.
  • Lokale en Internationale Expertise: Ervaring bij wereldberoemde modehuizen gecombineerd met lokale vakmanschap.
  • Toegankelijkheid: Perfect bereikbaar vanuit zowel de lokale gemeenschap als grote steden.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze studio in Vught. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte tas of accessoire die bij uw stijl en waarden past.


Ontdek bij Bella Design Studio in Vught een wereld waar mode, duurzaamheid en vakmanschap samenkomen. Isabella De Felip’s toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid maakt elke creatie niet alleen een modieus statement, maar ook een verantwoorde keuze. Bezoek ons en laat u inspireren door onze unieke collectie.

Neem vooral contact op of plan been afspraak!