Ga naar de inhoud

Creatief Patroon Ontwerp door Isabella De Felip bij Bella Design Studio in Vught

Bij Bella Design Studio in Vught, staat patroon ontwerp centraal in onze creatieve expressie.

De Kunst van Patroon Ontwerp

Isabella’s stijl is herkenbaar aan haar levendige kleuren, dynamische composities en het vermogen om verhalen te vertellen door middel van haar ontwerpen.

Diensten op Maat

Of het nu gaat om mode, interieurdesign of unieke projecten, wij bieden een breed scala aan patroon ontwerp diensten.

Samenwerking met Burtex Textiles

Dankzij de nauwe samenwerking met Burtex Textiles in Veghel, staat Bella Design Studio garant voor patronen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook technisch verfijnd.

cotton - print- grafic design- grafic designer- Design Studio - Online Design-Patroon Ontwerp

Diensten op Maat

Of het nu gaat om mode, interieurdesign of unieke projecten, wij bieden een breed scala aan patroon ontwerp diensten. Van het eerste concept tot het uiteindelijke product, onze klanten genieten van een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij hun visie en onze expertise samensmelten tot een uniek eindresultaat.

Samenwerking met Burtex Textiles

Dankzij de nauwe samenwerking met Burtex Textiles in Veghel, staat Bella Design Studio garant voor patronen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook technisch verfijnd. Deze samenwerking stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en trends te zetten in de wereld van textielontwerp.

Patroon Ontwerp - cotton - print- grafic design- grafic designer- Design Studio - Online Design

Bij Bella Design Studio in Vught, staat patroon ontwerp centraal in onze creatieve expressie. Geleid door Isabella De Felip, een ervaren patroonontwerper en samen met Manfred de creatieve kracht achter New Megan Blue Fabrics van Burtex Textiles.
Isabella bieden een scala aan diensten in het hart van patroonontwerp en textielkunst.

Centraal Gelegen Studio

Onze studio, gevestigd op Kampdijklaan 29 in Vught, is een centraal punt voor creativiteit en innovatie. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit nabijgelegen steden zoals Den Bosch, Waalwijk, Veghel, Best, en Eindhoven, en zelfs vanuit grote steden zoals Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Den Haag, en Rotterdam.

Bezoek Bella Design Studio

Wij nodigen u uit om Bella Design Studio te bezoeken en de wereld van patroonontwerp te ervaren zoals gedefinieerd door Isabella De Felip. Onze deuren staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in uniek en innovatief design.


Bij Bella Design Studio in Vught brengen we een unieke mix van kunst, design en vakmanschap samen. Ontdek hoe Isabella De Felip’s patroonontwerp uw projecten kan transformeren en bezoek ons om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem vooral contact op of plan been afspraak!