Ga naar de inhoud

Gepubliceerde designer portfolio werken

Voorbeelden van designer portfolio werken gecreëerd door Isabella De Felip die zijn uitgelicht in de winkel. Alle hieronder uitgelichte werken zijn gemaakt onder contract en zijn volledig eigendom van de respectievelijke eigenaar, inclusief de voorvertoningen van de afbeeldingen. Bella Design Studio of Isabella De Felip claimt op geen enkele wijze eigendomsrechten en linkt naar de vermoedelijke eigenaar.

bronze-handback-ladies-Calvin-Klein
bronze-handback-ladies-Calvin-Klein-
bronze-handback-ladies-Calvin-Klein-
zilver-handback-ladies-Calvin-Klein-
bronze-handback-ladies-Calvin-Klein-
zilver-handback-ladies-Calvin-Klein-CK
zwarte-handback-ladies-Karl-Lagerfield
zwarte-handback-ladies-Calvin-Klein-designer portfolio
shopper-handback-ladies-Karl-Lagerfield
bronze-handback-ladies-Karl-lagerfield-designer portfolio
rood-handback-ladies-Calvin-Klein-CK
geel-brons-handback-ladies-Calvin-Klein-
tassen designer - designer tas - designer tassen - tassen ontwerp
handtassen designer- designer tas dames - zwarte designer tas - beige designer tas - design tas - ontwerp tas

Hoog kwalitatieve teck-packs

Een van Bella Design Studio haar USP’s zijn haar teck-packs, uitermate gedetialieerdt welke de productie in China vele malen efficienter maken en ook de kwaliteit zeer ten goede komt.

designer handtas - Design Services - Bella Design Studio - gouden handtas - grafische design - design online - Fashion- en Accessoires Ontwerp - Design Services - Bella Design Studion - assesoire-design

Designer portfolio’s producten

Isabella heeft al uitermate succesvolle producties vanuit het verleden gemaakt die door momenteel heel de wereld over gaan.

Boekillustraties - Diagrammen - boek illustraties karikaturist- karikaturen - persoonlijk portret tekening -

Levendige karikaturen

Op maat gemaakte boekillustraties, gedetailleerde diagrammen, en levendige karikaturen. Of u nu een persoonlijk portret of een unieke boekillustratie wenst.

ZWARTE handtas - style KARL LAGERFIELD-  handtas - weekend tas heren - Style hermes handtas - designer schoudertas
- designer handtas

Hand- en schoudertassen

Verfijnde designer hand- en schoudertassen tot weekendtassen voor heren met een knipoog naar de tijdloze allure.

handtassen designer - ecco zwart designer tas dames

Ecco leer artikelen

Ecco leer artikelen bij Bella Design Studio, waar elke sleutelhanger en portemonnee staat voor vakmanschap en stijl

handtassen designer - ecco zwart designer tas dames

Technische en creative grafic design capaciteiten

Geavanceerde technische grafic design capaciteiten met creatieve inspiratie om onze collectie zwarte handtassen te creëren.

Bella Design Studio designer portfolio: Een Showcase van Design Excellence door Isabella De Felip

Welkom bij het hart van creativiteit en innovatie – de portfolio-pagina van Bella Design Studio, beheerd door de geprezen ontwerpster Isabella De Felip. Hier vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie van onze meest prestigieuze projecten, waaronder samenwerkingen met toonaangevende merken zoals Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Burtect Textile en Mandarina Duck.

Een Wereld van Mode en Design

Onze portfolio belicht de veelzijdigheid en het vakmanschap van Isabella De Felip. Van haute couture tot alledaagse mode, elk project getuigt van haar vermogen om grenzen te verleggen en unieke designoplossingen te bieden die resoneren met zowel merken als consumenten.

Samenwerkingen die Inspireren, zie ons designer portfolio

Ontdek de opwindende samenwerkingen tussen Bella Design Studio en wereldberoemde modehuizen. Ons werk met Karl Lagerfeld demonstreert een blend van tijdloze elegantie en avant-garde design, terwijl onze projecten met Calvin Klein moderniteit en minimalisme uitstralen.

Textielinnovatie met Burtect Textile

De samenwerking met Burtect Textile benadrukt Isabella’s expertise in het combineren van technische innovatie met esthetische finesse. Deze projecten tonen hoe geavanceerde textieltechnologieën kunnen worden getransformeerd in prachtige, draagbare kunst.

Accessoires die Spreken met Mandarina Duck

De ontwerpen voor Mandarina Duck zijn perfecte voorbeelden van hoe Isabella’s creativiteit en inzicht samenkomen om praktische, maar stijlvolle accessoires te creëren die de identiteit van het merk versterken.

Een designer portfolio dat Spreekt tot de Verbeelding

Elk project in onze designer portfolio is een verhaal van samenwerking, innovatie en creatieve moed. Isabella De Felip en Bella Design Studio nodigen u uit om deze verhalen te verkennen en te zien hoe onze ontwerpen niet alleen de markt veranderen, maar ook de manier waarop mensen mode en design ervaren.

Bezoek onze portfolio-pagina en duik in de wereld van Bella Design Studio, waar elke creatie een bron van inspiratie is en een testament aan ons streven naar uitmuntendheid in design.