Ga naar de inhoud
BellaDesignStudio » Nieuws & Designs » Case Study: Hoe Bella Design Studio de Bedrijfsidentiteit van Van Haren Group Transformeerde

Case Study: Hoe Bella Design Studio de Bedrijfsidentiteit van Van Haren Group Transformeerde

Van Haren Group Corperate Design - Bella Design Studio

Uitdaging merkidentiteit:

Van Haren Group, een vooraanstaande speler in de Educatie industrie stond voor de uitdaging om hun merkidentiteit te vernieuwen en te versterken. Ze zochten een designpartner die hun waarden en professionele uitstraling kon vertalen naar een samenhangend en impactvol design dat in al hun communicatie terugkomt.

Oplossing merkidentiteit:

Bella Design Studio, onder leiding van de ervaren Isabella De Felip, werd ingeschakeld om deze transformatie te realiseren. Met een diep begrip van de kernwaarden en de zakelijke doelstellingen van de Van Haren Group, begon Isabella met het herdefiniëren van de merkidentiteit.

Van Haren Group Icon - Bella Design Studio  - merkidentiteit

Resultaten:

  • Merkidentiteit & Website: Isabella’s visie leidde tot een vernieuwde merkidentiteit die nu de basis vormt voor alle marketinguitingen van Van Haren Group. De website www.vanharen.net reflecteert nu een gestroomlijnd, modern ontwerp dat past bij het bedrijfsimago.
  • Logo & Social Badges: Het ontwerp van het logo en de social badges zijn visuele uitingen van de merkessentie van Van Haren Group geworden, waardoor het merk direct herkenbaar is op alle platforms.
  • Flyers & Book Diagrammen: Elke flyer en diagram versterkt de professionele aanwezigheid van Van Haren Group, met consistentie in design dat de bedrijfsstijl benadrukt.
  • Design Continuïteit: Isabella zorgde ervoor dat in elk ontwerpelement – van de website tot aan de kleinste social badge – de bedrijfsidentiteit en stijl van Van Haren Group duidelijk naar voren kwam.
Van Haren Group Brand Moodboard - Bella Design Studio - merkidentiteit

Conclusie: De samenwerking tussen Bella Design Studio en Van Haren Group is een toonbeeld van hoe een sterke visuele identiteit het professionele karakter van een bedrijf kan versterken. Dankzij Isabella’s uitgebreide expertise en aandacht voor detail, is de merkidentiteit van Van Haren Group nu een solide fundament voor alle toekomstige groei en communicatie.

Getuigenis: “Isabella De Felip van Bella Design Studio heeft onze verwachtingen overtroffen. Haar werk heeft niet alleen onze merkidentiteit verfijnd, maar ook de samenhang en herkenbaarheid van onze communicatie verbeterd.” – Ivo Van Haren, CEO van Van Haren Group

Wilt u meer lezen over de Design Studio services